Fin ponnie

Hejsan svejsan!

Vill bara först säga hur snabbt det blir mörkt ute på kvällarn shit allså! Typ när vi red ut 4- halv 5 så blev det super mörkt. Jag och syrran red en runta i skolen först mest skritt gick knappt att se något så..

Arwid var pigg spm vanligt och slutar aldrig förvånas över att det inte finns något stopp i den ponnin lixsom först hopp tävling i lördags startade två klasser (btw bilderna kommer upp så fort som möjligt blev lite knas..) sen hubertosritt igår red lixsom i tre timmer och han trava nästan hela tiden för han var så uppspelt och sen idag en tur i skogen md galopp på ängen och värdens motor så till det jag ville säga igentligen.
Jobbade honom lite på volten  och han var hur fin som helst körde lite volter i trav och galopp, serpentiner och galopp på rakt spår som nästan är det svåraste för honom då han måste resa sig själv väldigt mycket och det blir gärna lite snabbare galopp och upp med huvet.
Han var i alla fall pigg och verkade inte alls trött men imorgon ska han stå för då ska jag och en kompis fixa en lite hemlis som jag inte ska berätta om för jag tror den kan läsa min blogg....

 Ungefär sähär händes han idag (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus