Frågestund

Tänkte dar igång en frågestund svarar i videoinlägg om min röst håller imorgon! Så pasa på att fråga det du undrar :)


Earth hour

Någon som släkte själv gjorde jag det inte busigt hihi!

God natt

Ska snart gå och lägga mig så jag blir bättre tills imrogn halsen var varit helt veck idag typ tagit semester eller någon nä men serriöst typ helt kraksig :O
Kvällen spenderades med finfina Nea @ heron vi så En gång i Phuket som jag reda har sakt en gång. Filmen var riktigt rolig faktiskt värt att se även med dålig plats :)
Hade råkat (säger vi) boke biljeter typ längst fram så vi försökte sätta om längre bak på toma platser men sen kom värsta arga gubben och ba " här ska jag sitta." och vi låsades va lite förvirade och typ trodde att vi skulle sitta där men han blev bara förbanad så vi fick sätta oss längst fram i alla fall men det var värt ett försök. Var bara tvungen att berätta det ;)

Snabbis

Heej!
Blir ett litet snabb inlägg tänkte bara uppdatera litegrana nu håller jag på att fixa mig lite ska till heron med Nea och se på En gång i pukhet lite efter när jag bokade var vi typ helt själva i hela salongen nice!
När jag kommer hem bloggar jag mera och så kommer det upp bilder på vad jag har köpt idag tänkte även ha en frågestund och svara i videoinlägg men vet inte ska jag ha det eller inte det är ni som bestämmer ;)
Some random pitcher :)

Live the life you love love the life you live


In car

Är påväg till någon sportbutik där det finns massa häst grejs och sånt. Hoppas på att hitta några snygga ridbyxor för mina som jag har nu är typ jätte trasiga..... Btw det snöar jätte mycket blää har ni också snö?:-)

Pluttis har fått skor!


FREDAG

Hej alla finisar!
Kom hem för en stund sen kvällen tillbringades med Emma. Vi har planerat lite och sånt inför språkresan kollat runt oh så, sett på björnbröder Emma börja seriöst gråta normalt? Nä men det är det säkert säger vi...
Sen skulle  i göra ett expriment men det gick sådär halv bra vi typ faila totalt fatta inte vad vi gjorde för fel orkar inte förklara ch så men blev inte bra.
Nu ska jag ta en kopp te har ont i halsen osv sen kanske kolla klart på Braking Dawn får se :)
Bild brist

Next school

Ska snart dra till skolan känner mig as seg idag och vädret är jätte tråkigt :/ Aja, dagen spenderas med Emma och vi ska kolla lite på språkresa och så woop woop!!

Någon mer ?


Ridlektion för Linda

Blev en oförbredd ridektion idag för Linda. Var väldigt länge sen jag red för henne typ ett år sen och då hade inte jag och Arwid kommit så långt men nu tycket hon att det syntes stor skillnad. Det gick ganska bra han var lite öm sen täby galopp så tog det ganska lungt och krävde inte så mycket idag.












Resan är bokad

till Turkiet den 17 maj längtar!!

Ute och rider på min fina ponnie


In da schoool


God natt

Nu ska jag gå och sova efter en lång och bokstavligt talat fartfyld dag. Imorgon blir det skolan yippie! eller inte orkar inte gå upp klockan halv 7.....
Men god natt nu puss puss :)

Täby galopp


Va lätt en av de roligaste sakerna jag och Arwid någonsin gjort!! Sån känsla!
Arwid var super super duktig blir så sjukt stolt över honom han kommer där har ingen anning om vad vi ska göra går med på det tycker det är lika kul som jag och kommer 4 som om det var hur lätt som helst. Vilken underbar ponny man har kärlek till dig x100<3
Kort fattat kan man summera dagen som underbar!

Hahah bäst!


Påväg mot täby

On way till täbygalopp nu ren och fin ponny står i transporten och laddar!

Påväg mot täby

On way till täbygalopp nu ren och fin ponny står i transporten och laddar!

R.I.P morfar

Ett är sen du gick bort, du kommer alltid finnas i våra hjärtan<3

Nu blir det Brakning Dawn!!


I'm busy!

Hej.
Hatar typ att börja med hej men kom inte på någon annat...
Har inte haft tid och blogga vararit busy all the time nä men typ. Går var jag men Nea först en stund vi var ute ovh drack smootis stavning, spela kort och sola i shorts var galet varmt sen drog vi till tandläkaren en snabbis, efter drog vi till Nea och så var vi med Lina och Mikan en stund :) Vi hade tänkt gå på bio En gång i phuket vet att alla typ redan har sett sen men inte vi men fick inte  så på kvällen var jag med skälten och fira var ok. Sov över i en typ stuga där med Pontus och Andreas myys :)
Idag har jag fixat i stallet stor mockning, shamponerat Arwid, ridit långsväng, testat alla galoppsaker för imorogn blir det TÄBY GALOPP woop woop! Ska bi galet kul längtar. Nu är jag trött så nu ska jag ducha sen ta en kopp te och se Braking Dawn och ladda batterierna tills imorgon :)

Ser helt muppat ut har lixsom inte fått till den perfekta sitsen sen...

ULRIKMUNTHERPOSTS

sant
Var Munther

Soft morgon + dagen outfit

Har vait en jätte lung morgon är redan kar med allt och ska gå om 20 min A.W.E.S.O.M.E!
Dagen spenderas med Nea efter skolan kulkul! Ska bara besöka tandis typ 3 blää! Annar bil det bra ikväll är jag med kusinerna och ska fira typ min moster :)
Dålig bild men..
Tröja- Bikbok
Linne- Newbody
Jeans- Cubus

Upp å ner ner å upp...

Idag har det varit en grymt grym dag och en grymt dålig dag skolan hamnar faktist på den grymt gryma för en gångs dkull gick super på provet trots att jag intr hade pluggat något och sen var det super varmt ute aå man kunde sitta och sola på rasten B-) Sen åkte vi till stallet nu kommer lite av det dåliga för Arwid var halt så det vlir troligt vis ingen Täby Galopp på söndag som det var planerat men det kan ha varit så att han har fått en sträckning eller jaft någon sten som gjort ont för på ängen var han pigg så aa... Men nu kan jag inte skriva mera för min mobil dör vilken sekund aom helst;-)

Dagens outfit

Dålig bild men aja.... Tröja- new yourker och byxor -gina tricot

Braigt

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska gå och fixa lite och så sen sova. Idag var jag i skolan första gången på en vecka var faktiskt roligt att träffa alla igen och så typ skratta hela dagen. På matten fick jag och Emma värsta skratt anfallet så läraren ba nu får ni gå ut fnittertippor lite sådär halv pinsamt gissa om man inte skrattar dubbelt så mycket då....Aja dagen rulla på på eftermiddagen vare stallet också första gången på en vecka super duper!
Pyssla mycket, myste och tog några långa galopper i skogen myspys <3 Han var as pigg kan man ju lätt säga haha lille pluttis :)
Lite kortfattat om dagen ska försöka blogga lite mera under dagen så ni slipper sånahär långa inlägg varje dag känns halvkuligt och läsa lixsom tror inte jag själv orkar det så förstår om ni inte heller orkar ;) Därför blir det inte så rättstavat heller så you know just

En vän är någon som vet allt om dig och fortfarande tycker om dig


True


Sry

Förlåt så mycket för ajg inte har bloggat på en vecka har inte kunat av en anledning.... Men nu jävlar är jag taggad på att blogga som aldrig för!! Har ni några önskemål om vad jag ska göra tex videoblogg eller något sånt är det bara att skicka en kommenter vetja!

Ohey!! Visst röstar ni oxå på Ulrik?

.

Mys med syrran till mello


Alla rösta 099-202-07


Vem får eran röst idag?

Självklart får Ulrik min röst 100 gånger om!

We keep trying and it's going better and better

Måste bara lägga ut den här klokrena bilden från i måndags när jag var på hopptränning Arwid blev livrädd för mamma uppe på läktaren pga att han bara varit i ridhus 3 gånger i hela sitt liv så ja...
Men man ser verkligen i hans blick hur rädda han är och en sekund efter var han 10 m bort but we keep trying and it's going better and better

Awesome kväll med tjejorna

Har varit en awesom kväll med girlsen! Fast maraton och marton vi såg typ 5 avsnitt bara men men....  Nu är jag typ as mätt så dricker lite te bara och kollar runt lite på fejjan och sånt ;) Ska snart gå och fixa mig och lägga mig så snart som möjligt även fast jag inte alls är trött men men ska man ha hopplektion imorogn klockan 9 så får man inte vara helt seg....
Kommer inte hinna blogga så mycket under dagen men har gjort några tidsinställda ist :)
Skrev ganska mycket  nu men vill lisom inte gå  och lägga mig så försöker skytta på det så mycket som möjligt och nu gör jag det igen och igen och igen SKÄRPNING!
Usch vad jag är tråkigt just nu natthumor you know...
Orkar inte ladda upp bild så snor bild mohahaha!

Hell yeah!

Har snott Emmas data nu lite gran, hihih! Snart ska vi dra till Nea och ha glee maraton med tjejorna myys :)

Klokren


Länkbyte

Klicka på bilden den här brudens blogg ni kommer inte ångra er!

Ta 30 minuter av ditt liv och kolla


.

Sitter och håller på och repeterar gramatik inför prvo imorgon orkar! Fattar typ ingentig hatar verkligen gramatik så nu är jag här vi datat istället mycket bättre idé nä men ska nog gå nu se you later aigator!

Sitter här men min snygga kompis

Och äter jiordnötter, pluggar och spelar Björner magasin ohyea!!
Sitter och atggar inför tränning ikväll ska bir grymt!

Veckan

Hade lite trååk så gjorde en vecko planering fin/fu?l bra/dålig? kul/tråkig? Ska jag göra sånt här oftare eller aldrig mer vad tycker NI? :)


Dagens outfit

Tröja- HM Jeans-Cubus Och ett halsband som jag inte vet var det kommer ifrån :-) Blev en dåligt bild men hade ibte tid ;-)

Cleaning

Hade tänkt städa och fixa lite på rummet nu och så men hamnade här som vanligt duma data!
Nää, men ska sätta igång nu och så senare hade jag tänkt ta kort på kläderna som jag har köpt vilket jag har lovat i en eveighet nu men nu SKA jag värkligen den så håll utiki :)

Uppe!

Har faktiskt varit uppe i en timma nu *stolt. Nä men Ulrik var på tv imorse vid halv 8 så såklart går man upp då. Så nu är jag lite halv trött funderar på att gå och lägga mig igen men kanske ska kolla lite på glee istället.
Idag ska jag testa att köra Arwid för första gången ska bli grymt kul!
Men bloggar mera sen hörs!

JAG KOMMER INTE PÅ VAD DET SKA STÅ HÄR

Hejsan svejsan!
Idag blev det ännu en lång dag i stallet red ut två rundor på Arwid idag eftersom jag bara hade honom att rida nä men först fick han bara komma ut och lunka lite i skogen och andra gången hoppa han några skutt på volten vilket han tyckte var super kuligt :)
Jobbade honom lite också efetrsom det var ett tag sen kändes lite stel så de är därför jag på vissa bilder håller handen så konstigt bara ett ledande tygeltag so you know ;)
Är i alla fall super nöjd med ridpasset kändes som vi var överäns och så typ :)

Måste bara

 


Hahah så skön Ulrik asså ;)


Mars mars måne jag kan lura dig till Skåne

Har varit en gyrm dag med tjejerna!
Vid 11 någon gång drog vi till Stockholm och shoppa på hela dagen fick med mig ricktigt fina saker  hem men tar kort och lägger ut imorgon orkar inte nu ;)
Sen på kvällen var vi hos Lina byte om till ett par shorts som alla tre hade och gjorde vofflor sen såg på film och åt godis mysmysmys!
Här kommer några bilder från dagen med lite text så ni fattar ;)

Sten coool

Hahah sööt Lina du dödar väll inte mig för jag la upp den här bilden ;)


Emma smakar kechup?!
MIDDAG


Blev inte så mycket bilder orka lixsom inte fota ALLT vi gjorde så ja :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus