Chill med kusin

Tjoo!
Kommer inte bli så mycket uppdatering de närmaste dagarna så ni vet ;) Men har lyckats sno min ena kusins data nu. Har inte hänt något speciellt varken idag eller igår så har inte så mycket att blogga om men ska gå och äta nu så hejdå!
En random bild som jag hittade på datan

Tråååk

Tjoo ! Sitter i bilen påväg till Öland och har tråk så om någon set det här messa mig för har typ inga numer ;/

Öland her I come!


Packar

Hej :)
Håller just nu på att packa till Öland (eller ja just nu bloggar jag ju ;)) eftersm vi drar ditt imorgon och ska fira nyår där med kusinerna så kommer inte bli toppen uppdatering kanske gör några tidsinställda när jag har tid vi får se :)
Men nu ska jag fixa det sista så god natt!
Förra gången på Öland..<3

Frågestund

Tycker vi kör på en frågestund svarar imorgon om det har blivit tillräckligt med frågor :)

Snälla hjälp!!

Asså gud vad jag hatar min designe på bloggen tycker den är så mörk och tråkig just nu och hedern asså ingen kommenter...
Men om någon liten snäll skulle kuna tänka sig att hjälpa mig så vore det sjukt braigt och såklart en stor fett länktning då! :D

Kollar på film :-)


Let's start


Till stallet med kusse

God morgon på er!
Har precis vaknat och håller på att fixa lite med designen går väll sådär hedern vill inte riktigt komma fram om man säger så.....
Men nu måste jag snabba mig lite ska iväg till stallet snart med moster och kusin :)
ett år sen :)

Trötter

Hej :)
Sitter i sängen med data och mobil och uppdaterar mig lite granna ;) Är sjuk trött kom precis hem från farmor och farfar har varit roligt men efter att ha lekt med 4 småbarn i några timmer så blir men trött, lovar ;) Nu blir bara lungt hela kvällen kanske ska bada eller se på en film bara najsigt värre asså!!


God nattiiiis

Väckarklockan står på kl 08.00 imorgon så det är bara att gå och lägga sig haft en mysig kväll med la famile spel, godis och film :-) Imorgon ska jag och pappa ut en snabbis först baggen leds och jag tänkte busa lite med Arwid. Sen blire iväg till farmor och farfar för andra julen med alla från pappas sida ;-) Men god natt nu sov gott ska bara kolla fejjan en sista gåbg sen ska jag också sova ska ju upp om 8 h igen....

Julklapparna

Det här fick jag i julklapp om någon undrar:
1. En mobil Samsung Galaxy W
2. Resa till Gtb bo på svit och gå på mello där för då är Ulrik med
3. Kläder
4. Smink
5.Örhängen
6. Filmer
7. Magic bruch
Typ det men har två "jular" kvar en hos farmor imogon och en hos mina kusiner ;)

hahah

Som ni kanske har märkt blev de två senaste inläggen lite konstiga men bloggar från mib nya mobbe;-) så ni vet XD

God Jul

God jul alla! Första gången jag bloggar från min nya mobil samsung galaxy w Har fått duper fina presenter bla en rrsa till gtb och gå på mello när Ulrik är med <333

Min nya klänning


Idaaaaaaaa

Ucsh, är så trött på min design som jag har just nu så Ida om du ser det här kan du hjälpa mig? :)

Musse

Här kommer ite bilder från igår inte så super bra för det höll på att blir mörkt och orkar inte fixa med dem så mycket....
På vissa bilder ser han lite halv galen ut men det var när vi försökte galoppera så stutsade han bara och första gången jag rider honom och en annan häst över huvutaget på länge så är lixsom van att rida som jag rider på Arwid ;)

Smakprov

Ett smakprov från dagens bilder kommer upp mera imorgon ;)

16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

En häst skulle ju alltid vara roligt att test för en dag lixsom känna hur det känns typ har ingen spc osak direkt x)

The day before today

Tänkte berätta lite snabbt om igår eftersom jag inte han blogga slutade 13:30 och drog em till Emmisch gjorde glaserade pepparkakor dom blev typ väldigt fina x)
Skolavslutningen började vid 4 eller 5  nått sånt så då var vi där ch fick betyg eller skriftligaomdömen som det igentligen heter.
Efter det så drog vi hem till Emma oc hämta lite things tex godis!
Emma sov över och vi hade super mysigt hade snöbollskrig och kollade på " pojken med guld byxorna" sämst filmen ever både Emma å jag somnade inte så bra betyg kanske......
Imorrse så vakade vi typ 10 och åkte till stallet ca 11 sen har jag varit i stallet nästa hela dagen, mys :)

@ Emmisch place

Tjooooo!
Har precis slutat skolan nu men vi ska tillbaka  kl 16.00 och har lite avslutning pch få våra omdömen ;)
Men nu e jag oss Emma vi ska dricka lite glögg och äta pepparkakor nu och efter avslutningen ska vi ta bussen till filmkedjan och tjocka oss med godis + en film ikväl, nice! C:

Låt som går 24/7

Hata låten förut men ju mer man lyssnar detso mer älskar man den <3

15 – Min favorit årstid och varför.

Åhhhhh, lätt sommaren asså värmen, sol, bad, glass, sommarlov och sommar kläder asså älska lixsom <3
Aa typ allt med sommaren är bra vara ute med kompisar sen och man blir aldrig kall oavsett hur mycket kolckan är.

Nu ska jag susa

Försöker skriva något bra här nu men bara skirver helt meninslösa saker och sen raderar så det här kommer inte bli något bra inlägg men men har ju inte bloggat så mycket idag....
Men ska gå och lägga mig nu kommer typ smsa lite eller något vi får se ;)
Bara för jag inte har någon annan bra bild men NaiNai do you remember? :)
Imorgon blir det TV kl hal 11 först för då ska Ulrik vara med på radiohjälpen sen drar jag till stallet rider först Musse som jag vissa bild på igår sen ska jag även rida ett pass på Arwid, myys :)

Medryttar ponnie

Har precis blivit medryttare på denna über söööta ponny som jag ska rida en gång i veckan :D Ska rida honom på lördag så då kan ni räkna med en bildbomd yau :)

Jul hos Mange VS Mange bjuder



VS


" ORGINALET "


Vilken är bäst tycker ni? :)

Nattiz

God natt alla fina läsare ska gå och lägga nu så jag kommer på massa idéer till bloggadet imorgon= super duper bra uppdatering= mycket läsare= jag glad= roliga inlägg= super duper braigt! :)
Okey, lite oseriöst det där sista så det kan nu skita i och läsa om ni inte tyvär redan har gjort det :/
Btw funderar på att byta design gillar inte den här så mycket HISS / DISS ??

14 – Någonting jag ångrar.

1.00 - 1.05
Haha, nä men lixsom gjort är gjort och går inte att ändra lite så tänker jag ;) Såklar men har varit lite klantig och sånt men inget jag ångrar direkt så mycket kanske har sagt fel sak vid fel tillfälle, gjort något super klantigt mm. Men lixsom man lär sig av misstag och har aldrig gjort någon super stor tabbe precis så ja ni fattar nog ;)

Ojojo

Grymma statestiken just nu, älska <3 Funderar på att ha en frågestund men vet inte riktigt vad tycker ni? :)


God natt

Ska snart gå och lägga mig väntar bara på att Ulrik ska skriva vem som vinner täclingen vilket han inte har gjort än och ska göra idag men det är rätt så lungt för vi har ändå sovmorgon till 8.45 då vi börjar, najjjs!
Men aa har inte så mycket mer att skriva om Ulrik om du ser det här kan du ju alltid skriva vinnaren ;)
Det här känns ju väldigt bra.......

De du

Heeej alla sötisar!
Sitter och tar det lite lungt ska igentligen göra lite läxa men orkar inte har i alla fall gjort en och en halv det får räcka för idag ;)
Sitter och skypar lite, är inne på FB och chattar, kollar bloggar och lite sånt ruligt :)
Och väntar på att Ulrik ska skriva vem som vinner tävlingen som jag är med i :D

Min fina lista <3


13 – En bild på mig själv för ett år sen.


My day

Ohhh, sten seriös rubrik så nu måste det vara en lika seriös text.
Idag åkte jag end my failje till the stable och red en runda var saktiskt förska gången på typ några dagar som jag värkligen red mysigt pysigt :) Blev en det galopp och pappsen filmade också så imogon får ni se litegranna och hade också tänkt videobligga någon dag men vi får sen kanske om det blir några kommenterer på det här inläget, hahah!
Btw, har fått besökarrekord idag tror jag men tänker inte säga hur många det är får då kommer ni kanske (troligtvis) skratta ;D
Kom lite ur spår där men sen drog vi hem gjorde iordning oss snabbt som fan och stack på julbord var super gott men kände mig som en marsipangris när vi gick där ifrån lixsom var typ mätt efter förätten, inte bra.
Och deras desserter var gudomliga så nästa år ska jag rikta in mig på det!
När vi var hemma förljde jag med pappsen upp till kusinerna sen på kvällen har jag sett på tv och nu ska jag snart sova bort förkylningen så jag är bra tills imorgon då det är lucia firande i stallet Arwid ska vara tomtenisse och jag tomte :)
One year ago

Lalala

Tjenis! Känner att jag börjar bli riktigt förkyld nu typ snuvig hela tiden, ont i halsen och så skulle väll varit bäst om jag hade sovit nu istället men hamnar ju såklart framför Ulrik videos<333 Han är så sjukt underbar den killen asså kärlek till dig <3 Btw om du ser det här Jennifer så har jag räknat ut att det är 5,55555% chans att vi vinner träffen med honom :'D (om jag har räknat rätt ;) )
Några av videorna jag har kollat på :)

<3


Morning

God morgon!
Har precis vaknat här ;) Sitter i sängen med åjamas och ska kolla på julklaendern nu myys :)
Om typ en timma ska jag och la famile dra till stallet och mami å papi ska gå medans jag och Idis rider :)
Sen så ska vi gå på julbord på hågelby ska bli skojigt fast jag kommer nog äta mest pepparkakkor och sånt gottis för tycker inte skinka och sånt är så gott :/
Men kommer ta bilder hela dagen i alla fall så ikväll kommer en bildbomb!

Ett år sen <3

12 – En bild på ett ställe jag vart på.

The stable<3

Lite sådär småkuligt :)

Hämta en miniräknare! Ta din skostorlek gånger 5. Ta det svaret och plussa på 50. Det svaret gångrar du med 20, plussa på 1011. Minus det årtal du är född (fyra siffror). Nu ska du ha ett fyrsiffrigt tal framför dig. De två första är din skostorlek och det andra är din ålder.

Tjenmors garlos!

Heej!

Har snott skolans data nu så jag kan blogga lite ;) Vi har en liten rast nu mellan två lektioner men den är kort så blir ett snabbis inlägg. JUst nu är jag trött och typ lite små sur på allt och alla (förutom snyggingen EMMA!!) Som ni kanske märkte precis så var det Emma som skREv oCH HON HÅLLER PÅ LITE NU OCKSå med CaPS LOCKen så dET BLIr lite BLANdade BOKstäVER men MEN SkA i aLla fAlL gÅ NU sÅ vi synS SENaRe ;)

lääääskigt

‎1.Titta på Justins näsa i 30 sekunder
2. Blinka snabbt mott en vitt vägg/ annat vitt föremål
3. Nå? :D

Blogg torka

Åhhh, har sån blogg torka just nu så det finns inte! Lixsom kommer inte på någonting att skriva om helt tomt i huvet. Därför väldigt dålit uppdatering just nu så ni vet ;)
Men livet rullar på händer inget speciellt lixsom rätt chill och så snart jullov ska bli grymt sköönt!

11 – Någonting jag oroar mig för.

Är inte en så person som oroar mig så mycket utan någon väldigt bra anledning. Men om vi typ ska ha något stort prov i skolan och jag kommer på det dagen innan då kan jag bli lite stressad och så men annars är jag väldigt lung med allting.

Skolan nue

Tjooo!
Blir ett snabbis inlägg nu för ska åka om 5 min (lite panik) men skit samma...
Är förtfarande rätt förkyld och så men det ska nog gå bra idag med :)
Drar till stallet efter skolan myser och rider en liten runda sen barbacka <3 Sen måste jag hem och plugga lite har flyttat fram det hela tiden så ikväll blir det bara läxor, läxor och mera läxor :)

<3

Think outside The Box, because that's Life. And you know that Boys Don't Cry they just Fake It. And you must break your enemies bones with Sticks And Stones, to be the King Of Our Days. You must Kill For Lies too. But if you fail, you will be one of the Heroes In Defeat. 
I realize all this Moments Ago when I walk down Alburn Road.




Hmm...

Hur ser designen ut för er?
Håller på och försöker ändra men det blir lite konstigt om ni undrar varför min blogg ser ut såhär ;)

Tomten den här önskar jag mig :)

/

Bra låt


Stallet bilder :)

Re ut en liten sväng först igår med syrran. Arwid var super pigg och tycket det var hur roligt som helst med lite nytt sällskap. Fast vi ser ganska små ut gemfört med Ida och Akke (den bruna hästen)



















Red en liten stund på volten sen. Gjorde lite tempoväxlingar och sånt som har har lite svårt med gick super bra och man märker stora framsetg fårn gång till gång super kul!
Först gjorde vi lite trav växlingarna på långsidorna skulle det vara snabb och lång trav och på kortsidorna kort trav och så gick bra men traven är han inte så stark i än så där måste vi jobba lite mera. I galoppen sen gick det super duper bra han var jätte fin och samlad hela tiden :)
I slutet tog vi även ett litet skutt eftersom det var ett tag sen, kuligt! :)





Home

Är hemma idag super förkyld och ont i huvet ska bara ta det lungt idag ch hoppas på att bli bättre tills imorgon så himmla tråkigt att vara sjuk för er som inte vet det ;)


10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Blus: Cubus
Jens: Kappahl
Smycke: Mammas
Stumpor: Vet inte

Bad uppdatering I know

Vet att det är vääldigt dålig uppdatering just nu men händer så mycket på helgerna så hinner inte med och blogga ;)
Idag skulle jag ju haft sovmorgon men vaknade rätt tidigt ändå så följde med pappa till maxi och handelade först julklappen för i år :) En present till syrrran ;)
När vi kom hem han jag fixa lite i mitt rum och julpynta innan vi åkte till stallet ch hade tömkörnings lektion för Helena en tjeje i satllet som är duktig på tömköring ;)
Vi gjorde lite olika övingar och det gick super bra men det kom värdens reng och blåst i slutet och då tycket Arwid att vi kunde vara klara och gå upp till stallet istället och mysa, haha min lilla plutte<3
Var helt dyngsur när vi kom tillbaka till stallet släppte ut Arwid snabbt innan "Butiken i stallet" kom med massa olika saker blev ingenting för mig för det var ganska dyrt sen var det mesta i storlek Full så det var lite tråkigt men provade i alla fall en jacka som vi i stallet ska ha som klubb jacka med namn och lite annan text på kommer säker bli super fin :)
När jag kom hem sen så typ hann jag duscha och byta om innan gästerna kom och nu gick de för en liten stund sen :)
Som ni kanske märker har det varit lite fult upp den här dagen och kommer bli likadant imorgon:
11.00 : stallet rider ut med syrran som ska rida en annan häst för första gången :)
14.00 : Julpynta i stallet ska pynta en häst box men inte till Arwid eftersom han står på lösdrift :)
16.30 : Åka till Heron city med kompis och äta där sen gå på Braking dawn :)

Nattiz

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon blir det en riktig sovmorogn har typ inte haft det på... ja... hur länge som helst så ska bli sjukt skönt men god natt nu alla! :)

Ulrik Munthers nya cover :)


9 – Bild på mig och min bästa vän.


Baluba

Simsalabim!  (som Ulrik skrev idag på sin FB för er som undrar ;))
Mys i stallet idag med mamma och Ida red ut ca 1 h i mörkret :) Sen stretcha jag Arwid och masserade lite gick sådär kan man väll sammanfatta det ;P
Imorgon blir det tömkörnings lektion för Helena. Ska bli skojigt eftersom vi bara har haft en lektion innan och man lär sig en massa!!
Sen kommer även " butiken i stallet" till oss med massa grejs så kommer nog bli lite saker att köpa.....
Nu har jag precis sett på Idol och hade tänkt se antingen en film nu på datan i rummet eller julkalendern han inte se igår så måste se vad den handlar om ;)
En annan dag när jag strechade Arwid bara för jag inte har någon annan bild att vissa O.o
Det här blev ett vääääldigt konstigt inlägg om typ allt och ingenting men aja lite uppdatering är väll alltid bra :)

8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

MÅNGA!!
Hahah, skoja men har ganska mycket som jag stör mig på tex river jag av mina naglar direkt det börjar växa lite å har typ väredn kortaste naglar, hatar!
Sen så slänger jag allt jag har hållt i på mitt golv i rummet så det ligger alltid 100 grejs på mitt golv och sen blir jag bara iretterad på det och går och ställer allt där det ska vara lixsom kunde jag bara inte gjort det från början ?!
Aja, det är i alla fall några av mina dåliga vanor men finns nåååååågr till ;)

1 December

Så nu är det ju äntligen första December och bara 23 dagar kvar till julafton, längtar! :D
Har precis satt upp min choklad kalender och ska nog kolla på TV julkaldendern nu hoppas det är bra!
Min fina choklad kalender!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus